Over EXPREZZIVE

Exprezzive is een eigentijds audiovisueel communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het creëren van hoogwaardige audiovisuele content. Denk hierbij aan audiovisuele content voor evenementen, camerawerk, videoregistratie, bedrijfsfilms, 3D animaties, motion graphics, video voor social media etc. Ook muziekproductie en sound design behoort tot ons vakgebied. De combinatie van expertise op gebied van beeld en op het gebied van geluid, komt sterk naar voren in onze producties.

Onze expertise in ontwerpen, en aanleveren van high-impact producties begint met een goed gesprek, goed luisteren en het inleven in de wensen en waarden van uw merk en uw bedrijf en verwerken deze informatie zo optimaal mogelijk in ons product.

Met ruim 20 jaar ervaring in audiovisuele- en muziekproducties hebben wij de nodige know-how in huis. Wij zijn een toegewijde en creatieve partner en houden van dynamiek en flexibiliteit. Onze manier van werken, het durven delen, het ondernemen met hart en ziel en plezier hebben in alles wat we doen, is onze basis. 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

  • https://www.exprezzive.nl/uploads/slider/live-commercials2c.jpg
  • https://www.exprezzive.nl/uploads/slider/live-commercials2c.jpg
  • https://www.exprezzive.nl/uploads/slider/live-commercials2c.jpg